Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk


Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk


Bereid je optimaal voor

Bij Mud Masters gaat het om teamwork, fun en het aangaan van een uitdaging die bij jou past. Dit kan op verschillende parcoursafstanden: van de Family Edition-stormbaan van 3 km tot aan de 16 km. Hieronder de antwoorden van Mud Masters op de meest gestelde vragen van mensen die voor het eerst meedoen.

En natuurlijk: geniet!
Moet je superfit zijn om mee te kunnen doen?
Zeker niet! Een basisconditie voldoet voor het 6km-parcours. Dat betekent dat je 3km non-stop kunt joggen of 1 uur bootcamp, voetbaltraining of fietsen kunt volhouden zonder huilend weg te kruipen. Red je dit nog niet? Volg dan het simpele Mud Masters trainingsschema waarmee je in 4 weken tijd op niveau kunt komen.
Hindernissen én hardlopen: een loodzware combinatie?
Integendeel! De obstacles zorgen voor fysieke en mentale afwisseling, wat je een leukere totaalervaring geeft en je lichaam minder eenzijdig belast. Je hoeft niet kilometerslang non-stop te rennen. Ook moet je elkaar helpen bij bepaalde hindernissen, dus je staat er nooit alleen voor.

Het parcours ligt er om jou uit te dagen op jouw eigen niveau. Je kunt bij verschillende hindernissen kiezen uit meerdere levels. En haal je een keer een hindernis niet, of durf je deze (nog) niet te doen, dan kun je deze overslaan. De hindernissen op het 6km-parcours zijn ontworpen voor deelnemers die voor het eerst meedoen.
Moet je in een team meedoen of mag individueel ook?
Geen team = geen probleem. Ook al doen veel deelnemers wel mee in een groep, kun je ook in je eentje meedoen. Alle deelnemers helpen elkaar naar de finish – óók onbekenden.

Doe mee met Mud Masters voor KiKa


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen